home
exposition
links
contact
blog
artacucina

A R T A C A S A
Kerkstraat 411-HS
1017 HX Amsterdam

Tel: +31(20)6393213


Home Page ARTACASA AMSTERDAM

ARTWORKS - Roos Schuring

Roos Schuring, SSU-5 children playing on the beach, Olieverf op paneel in houten lijst, 24x30 cm, €.800,- Roos Schuring, SSU-14 sea lit big sky, Olieverf op paneel in houten lijst, 24x30 cm, €.900,-
   
Roos Schuring, IT6-seaside at Vieste, Olieverf op paneel in houten lijst, 24x30 cm, €.800,- Roos Schuring, SP-22 children playing and horses passes, Olieverf op paneel in houten lijst, 24x30 cm, €.900,-
   
Roos Schuring, LA-13 cows, Olieverf op paneel in houten lijst, 24x30 cm, €.900,- Roos Schuring, LSU-5 cows before the rain, Olieverf op paneel in houten lijst, 24x30 cm, €.900,-
   
Roos Schuring, LSU10 nieuwkoopse plassen, Olieverf op paneel in wit houten lijst, 24x30 cm, €.800,- Roos Schuring, LWO sneeuw, Olieverf op paneel in houten lijst, 24x30 cm, €.800,-
   
       
Roos Schuring aan het werk. Photo by Adrie van Duivenvoorde Roos Schuring aan het werk - foto van Els Bax


Roos Schuring in de Hollands Glorie nr.3 2013
De meeste werken komen in een witte lijst met gouden randje maar wilt u een simpele baklijst dan kan dat ook.
  de meeste schilderijen komen in een wit gewassen lijst of een donkere houten lijst maar kan worden omgezet in een simpele witte baklijst.
       
http://www.youtube.com/watch?v=toj9ONxRyNI&feature=youtu.be 
       
SOLD ARTWORKS UNDER THIS LINE:  
       
Roos Schuring, Children first days of summer, Olieverf op paneel in houten lijst, 24x30 cm, €.800,-  
       
De weidsheid van de open vlakte. Kustgebied met wind, wolken en zonneschijn. Maar ook het typische Hollandse weer met bewolking, regen en sneeuw.
Juist het slechte, donkere weer legt Roos Schuring met liefde vast in olieverf. Ter plekke met de schildersezel, zakken zand, tubes verf en indien nodig een paraplu.
Wachtend op de lucht die gaat openbreken, spelende kinderen die genieten van het water en het zand of gewoon het geweld van de zee, de wind en het water.
De kunst van het kijken en met snelle kwaststreken het moment zo zorgvuldig mogelijk vastleggen.

Naast zeegezichten schildert Roos ook steden, akkers en bollenvelden. Ze schildert in de traditie van de Impressionisten en de Haagse school.

Niets houdt Roos tegen. Extreme omstandigheden zoals een lekkere storm leveren juist prachtige schilderijen op.
Ze is gedetailleerd getuige van de veranderingen van ieder seizoen. Roos Schuring is dé plein air schilder van deze tijd...het hele jaar door!

 

 

 

Would you like to be informed of new events? Click here.

 
 

 

 

  

home | exposition | artworks | projects | press | links | contact |